Nagy örömünkre kiváló kapcsolatot ápolunk már hosszú évek óta testvértelepüléseinkkel. A magyarországi Köröstarcsa és Kunfehértó, a két szomszédos, anyaországi helység nem csak minket látogat meg a jeles eseményeinken, hanem mi is állandó résztvevői, vendégei vagyunk az ő ünnepségeiknek.

Szinte hazamegyünk és hazavárjuk Köröstarcsa és Kunfehértó küldöttségét minden évben, minden rendezvényre. Ez a barátság és a jó együttműködés töretlen és azon dolgozunk, hogy ez így is maradjon.

Fontosnak tartjuk az anyaországi gyökereink ápolását, ugyanakkor úgy gondoljuk, hogy minden barátság csakis a javunkra válhat. Akár kulturális, akár gazdasági együttműködésről legyen szó, bizakodva tekintünk a jövőbe, terveink között szerepelhet a közös projektek létrehozása is. Lehetővé teszik ezt a határon átívelő projektek. Elsősorban azonban a kapcsolattartás és –építés, közösségmegtartás, identitásmegőrzés az, ami vezér minket, hogy testvértelepüléseink minél több lakóját megismerjük. A természeti szépségeik páratlanok, több alkalommal meggyőződhettünk róla, örömünkre ők is így vélekednek a mi helyi közösségünkhöz tartozó mindhárom településéről.

Eredményes együttműködésünk mindenki javát szolgálja, akár barátkozás, akár kikapcsolódás, de fejlődés szempontjából is.

Az évek alatt számtalan barátság köttetett a magyarországi, testvértelepülési lakosok és a helyiek között. Az alábbiakban bemutatjuk páratlan szépségű testvértelepüléseinket. Böngésszenek a látnivalók között!